Sporten en afvallen

Sporten en afvallen: Bijna iedereen zegt dat je moet sporten als je wilt afvallen vooral veel cardio trainingen. Hier ben ik niet mee eens omdat je lichaam cortison (stres) aanmaakt. Daarom heb ik…

3Tips die u zullen helpen met de Vetverbranding Oefening voor goede Hormoonhuishouding.
Dit is geen wetenschapsklas, dus ik zal niet te technisch zijn . Begrijpen hoe hormonen communiceren met je lichaam kan je echt helpen om meer vet te verbranden. Als u al naar sportschool gaat, om daar vooral cardio doet en je bent nog steeds niet afgevallen of vrij weinig dan zou dit jouw probleem kunnen zijn.

Sporten en afvallen

Hormonen worden afgescheiden door klieren en ze worden uitgevoerd in uw bloed. Denk aan hen als boodschappers naar bepaalde typen cellen. Er zijn twee hormonen die je bewust van moet zijn als het gaat om gewichtsverlies. Cortisol en groeihormoon. Er zijn een paar dingen die je moet weten over elk van deze hormonen. Wat ze doen, en wat jij kunt doen om deze hormonen het saboteren van jouw gewichtsverlies tegen kan gaan en juist het tegenovergestelde kunt bereiken.

Cortisol, wat het doet.

Cortisol is het hormoon geproduceerd in de bijnieren. Stress produceert cortisol. Elke vorm van stress. Stress op het werk, stress thuis. Je lichaam is ook van mening dat een zware training een soort van stress is. Wanneer uw lichaam onder stress is produceert het cortisol. Cortisol gaat door het bloed naar de spieren en begint het proces van het afbreken en daarna gaan ze naar beneden en produceren dan glycogeen. Als uw lichaam te weinig cortisol produceert ervaart je dan ervaar je slechte prestaties. Als het te veel produceert, zal je spiermassa verminderen en je krijgt meer vet.

Cortisol, wat je moet doen.

Om de controle van uw lichaam de productie van cortisol beheersen. Moet je de juiste rust en voeding nemen. Als je te veel oefenen doet en je eet te weinig dan zal je lichaam de productie van cortisol opvoeren. Het zal je spieren afbreken spieren en bewaren als vet. Dus je moet altijd eten na het sporten. Veel voedingsdeskundigen raden zuivel na een training daar zit eiwitten in of je kunt speciale supplementen nemen. Een kom volkoren graanproducten en melk zou voldoen aan deze richtlijnen. Als u een lactose-intolerantie hebt kun je vervangen door volkoren brood en pindakaas of bonen en rijst.

Groeihormoon, wat het doet.

Groeihormoon produceert precies het tegenovergestelde resultaat als cortisol. Het wordt geproduceerd in de hypofyse. Het verbrandt vet en verhoogt de eiwitsynthese. Het is een feel good hormoon dat atletische prestaties verbetert. Het is wel een hormoon dat vet verbranden en dergelijke. Het zal niet zo zijn dat je zo breed en strek word als de hulk, dus maak je geen zorgen dames. Het zal u helpen uw gewichtsverlies doelen te bereiken.
Groeihormoon, wat je moet doen.

Nogmaals, het antwoord is in goede workout rust en voeding. Slaap genoeg je moet minimaal 6 uur onafgebroken slapen. Je lichaam maakt over gehele dag de hormoon aan maar de piek is een uur na het grootst. Als je wakker wordt dan vermindert de aanmaak van het groeihormoon.
Doe de juiste training. Dit is de belangrijkste manier om het groeihormoon te subformulieren
Dit kun je zeer goed doen door de kettlelbell of de De Sprint 8 Workout.

Even een de tips en feiten op een rijtje waar je aan moet werken voor Sporten en afvallen.

1.) Cortisol vertelt je lichaam om vet op te slaan en het verbrand de spieren,
Dus zorg dat je geen stress hebt en doe de sporten en oefeningen die je doet te veel cortisol opleveren.

2.) Groeihormoon vertelt je lichaam om vet te verbranden. Slaap goed doe de juiste oefeningen / sporten.

3.) Eet direct na uw training of neem een eiwit supplement.

About The Author

Doordat ik een aantal jaar geleden wou afvallen maar dit niet lukte de eerste kilo’s gingen er wel af maar daarna hielt ik het niet vol en kwam ik weer aan totdat ik boven mijn gewicht was toen ik begon. Door veel te proberen en er een soort studie van te maken en met veel mensen gepraat te hebben. Ben er achter gekomen wat wel en wat niet werkt. Dit wil ik met jouw delen zodat jij hier je voordeel mee kan doen!

Nog geen reactie