“Het lukte me niet om blijvend af te vallen totdat ik het Hormoon & Paleo Dieet ontdekte”

Deze tips zijn geschreven voor een ieder die erin wil slagen om succesvol af te vallen. Ik dacht als ik 11.5 kilo kan afvallen, ik ook anderen zou kunnen overtuigen en helpen dit ook te doen (tot nu toe is dit aardig gelukt).

Ik heb letterlijk honderden succesverhalen gekregen aan de hand van mijn tips en dat is natuurlijk fantastisch.

Het afvallen en een gezond leefpatroon heeft mijn leven compleet veranderd. Ik had nooit gedacht dat ik een beter leven zou kunnen hebben door anders te eten en meer te gaan bewegen, maar dit is toch echt gebeurd. Veel dingen zullen zoveel beter worden als je eenmaal bezig bent met het veranderen van je eetpatroon. Dit gaat natuurlijk niet van de ene op de andere dag.

Als je me vier jaar geleden had verteld dat ik geen dikke buik meer zou hebben dan had ik je waarschijnlijk uitgelachen.

Ik zal je nu vertellen hoe ik ertoe gekomen ben om mijn leven te veranderen te gaan afvallen en een gezond leefpatroon na te leven.

15 augustus…

Ik was bij mijn ouders op visite. We waren aan het barbecueën en genoten van een lekker koud biertje en overheerlijke spare ribs. Ik was veel te zwaar, zat niet lekker in mijn vel en had het gevoel dat ik hier maar eens iets aan moest doen.

Mijn broer was de laatste maanden al meer dan 8 kilo afgevallen. Voor die tijd was hij ongeveer net als ik. Hij dronk en at veel, voelde zich niet fit en hij was veel te dik.

Die dag in augustus vertelde mijn broer me dat een gezond leefpatroon zijn leven heeft veranderd, hij vertelde me ook hoe hij was begonnen.

Toen mijn broer het jaar hiervoor op vakantie was geweest was hij nauwelijks in staat om van zijn tent naar de zee te lopen (2 duinen over).

Nu loopt hij met gemak 10 kilometer hard over het strand. En dit in een jaar tijd.

Als hij het kon, waarom zou ik het dan niet kunnen?

We hadden het over een gezond leefpatroon en ineens kreeg ik het gevoel (misschien een beetje overmoedig) dat ik zoiets ook wel zou kunnen…

Toen zei ik het…

“Ik ga 10 kilo Afvallen voor het nieuwe Jaar.”

Ik had dus nog een kleine 5 maanden om dit te halen.

“Is het mogelijk?”, vroeg ik aan mijn broer. Hij antwoordde: “Iedereen Kan Zijn Of Haar Doelstelling Bereiken, Het Is Slechts Een Kwestie Van Het Toepassen Van De Juiste Principes”

Ik besloot het dus te doen en eerlijk waar, ik geloofde in mijzelf.

Bijna zes maanden later was ik meer dan 10.5 kilo afgevallen, ik zit lekkerder in mijn vel, gaat het veel beter op mijn werk, ben ik niet meer zo moe als ik ’s avonds thuis kom en ik zie er een stuk beter uit… Ik ben dus 10.5 kilo afgevallen.

 

Na slechts 6,5 maand gezonder leven!

Het lukte me niet om blijvend af te vallen voordat ik besloot om een gezond leefpatroon na te gaan streven.

Als ik 10.5 kilo af zou vallen had ik tenminste weer iets bereikt, daarom wilde ik het doen. Het grappige is dat ik in de tijd dat ik mijn doel heb gesteld en ben afgevallen , meer heb bereikt dan in alle jaren ervoor.

Kun je je voorstellen hoe mijn leven er op dat moment uitzag? Een groot verschil met hoe het er nu uitziet!

Wat heeft ervoor gezorgd dat ik daadwerkelijk 10.5 kilo ben afgevallen?

Het is eigenlijk heel simpel. De dag dat ik besloot een gezond leefpatroon na te gaan streven en te gaan afvallen, heb ik een e-mail gestuurd naar al mijn vrienden. Hierin vertelde ik ze dat ik op 1 januari 17 kilo lichter zou zijn en samen met mijn broer 10 kilometer over het strand zou kunnen rennen. Ook schreef ik dat ze me overal voor mochten uitmaken als ik dit niet zou halen.

Ik vertelde aan iedereen dat ik een gezond leefpatroon na te gaan streven en 17 kilo zou afvallen, dus ik kon gewoonweg niet meer terug. Ik moest het wel doen… En ik ben vaak uitgelachen!

Ik ben het levende bewijs dat iedereen in staat is af te vallen.

Natuurlijk hangt het af van je conditie, leeftijd, gewicht, enzovoorts, maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan afvallen.

Ik kan me zo voorstellen, en dit bedoel ik niet verkeerd, dat als je bijvoorbeeld 150 kg weegt, 70 kilo afvallen onmogelijk lijkt. Dat is het dus niet. Ook dan kan het!

Het zou natuurlijk wel zeer ongezond zijn om dit binnen zes maanden te doen, maar je zou je doel op bijvoorbeeld 18 of zelfs 30 maanden kunnen stellen.

Voor een persoon die tussen de 10 en de 20 kilo wil afvallen is het in een half jaar goed te doen.

Het is gewoon een feit dat je jezelf een doel moet stellen zodat je een schema kunt maken waar jezelf aan moet houden.

Iedereen kan een boek kopen en gaan afvallen, slechts een aantal mensen houd dit vol.

Als jij je aan bijvoorbeeld Sonja Bakker kunt houden vind ik dat heel erg knap en als je daarna niet meer aankomt helemaal.

Maar als je blijvend wilt gaan afvallen zal ik je dit niet aanraden. Je zult je levenspatroon moeten aanpassen. Bijvoorbeeld meer water gaan drinken en minder koffie. Dit lijkt gemakkelijk maar als je net zoon koffieleut bent als ik was is dat nog niet zo simpel.

Daarom heb je een stappenplan nodig waarbij je elke week of om de week iets aanpast in je voeding of leefpatroon.

Daarnaast is het van belang dat je weet welke voeding je wel en niet kunt eten.

In de komende weken zal ik je op de hoogte houden van wat je wel en wat je niet mag eten om af te vallen.

Groeten,

Peter

About The Author

Doordat ik een aantal jaar geleden wou afvallen maar dit niet lukte de eerste kilo’s gingen er wel af maar daarna hielt ik het niet vol en kwam ik weer aan totdat ik boven mijn gewicht was toen ik begon. Door veel te proberen en er een soort studie van te maken en met veel mensen gepraat te hebben. Ben er achter gekomen wat wel en wat niet werkt. Dit wil ik met jouw delen zodat jij hier je voordeel mee kan doen!

Nog geen reactie