Columnist worden

Wil jij schrijven voor Gezondheid Weetjes?

Voor Gezondheid Weetjes redactie zijn we op zoek naar vrijwillige artikel schrijvers. Heb jij ook je eigen expertise op het gebied van voeding sport of mentale gezondheid ? Iedereen heeft een eigen expertise, dingen waar iemand goed in is. We hebben nog enkele plaatsen voor columnisten of gastauteurs. Je bent iemand die graag wilt bloggen over de onderwerpen:

Dieet & voeding

Heeft natuurlijk voeding jouw interesse, dan moet je aan denken aan het paleo en hormoon dieet.

Recepten

Vind jij het leuk om recepten te bedenken met de ingrediënten die je mag eten van het Paleo en of hormoonbalans dieet.

Sporten

Heeft sporten jouw interesse met vooral sporten die een oermens ook zal doen zoals Hoge Intensiteit Interval Training, power yoga, pilates, krachttraining, gewichtheffen, Kettlebells workouts.

Mentale gezondheid.

Hoe je mentaal gezond wordt / blijft zoals ademhaal oefeningen, mediteren en hoe je meer zelfvertrouwen krijgt enz.

vind je het leuk om hierover te schrijven en dan zijn wij op zoek naar jou! Als je zeker weet dat je wat toe te voegen hebt aan Gezondheid Weetjes en je kunt minimaal 1 x per week een artikel aanleveren? Stuur dan een e-mail naar Peter Mulder om als vrijwillige schrijfster aan de slag te gaan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil jij ook columnist worden? Neem dan contact op met Peter Mulder.

Waarom zou je het doen?

Je schrijft onder je eigen naam, wat betekent dat je naamsbekendheid wordt vergroot en je autoriteit op het internet verbeterd. Daarnaast helpen we je graag om je website, praktijk en expertise prominenter naar voren te laten komen op internet.

Een eigen persoonlijke pagina behoort ook tot de mogelijkheden. Op deze pagina kan je bijvoorbeeld een biografie publiceren. Verder komen er automatisch linkjes naar de columns die je al hebt geschreven. Andere opties zijn:

• Je eigen foto en een korte biografie

• Een link naar de website van jezelf

• Links naar je social media accounts

• Een overzicht van al je columns

• In overleg kunnen we je pagina uitbreiden

Wil jij ook columnist worden? Neem dan contact op met Peter Mulder.

 Jouw product als review op Gezondheid Weetjes?

Dat kan! Past jouw product of dienst helemaal bij Gezondheid Weetjes , dan kan deze in aanmerking komen voor een review op Gezondheid Weetjes. Deze reviews zijn altijd gebaseerd op onze eigen mening, dat is wel zo eerlijk! Je kunt een e-mail sturen naar Peter Mulder met daarin alle informatie over het product.

Nog geen reactie